Luotu matkustamaan

Tyyliä, voimaa ja ylellisyyttä

Uudet K 1600 -mallimme ovat valmiina minne ikinä menetkin. Huipputeknologia yhdistettynä ainutlaatuiseen muotoiluun takaa vertaansa vailla olevan ajokokemuksen. Anna legendaarisen 6-sylinterisen rivimoottorin viedä sinut uusiin horisontteihin. Mukautuvan kaarre ajovalon ansiosta LED-ajovalot antavat sinun muuttaa yön päiväksi paremmin kuin koskaan ennen ja voit nauttia kurveista dynaamisemmin kuin aikaisemmin. Navigointi asettaa myös kirjaimellisesti uuden standardin. Koko näytön tilassa 10,25 tuuman TFT-näytössä on 1920 x 720 pikseliä sekä Full HD -resoluutio.

BMW K 1600 GT

BMW K 1600 GT

Matkasi on täydellinen, jos olet jo unohtanut kaiken, minkä jätit taaksesi ensimmäisen mutkan jälkeen. Kun tunnet vastustamatonta voimaa vastauksena pienimpäänkin käskyyn. Toisin sanoen: Kun sinulla on kaikki mitä tarvitset, mutta saat silti enemmän: enemmän mukavuutta, enemmän suorituskykyä.

+ Read more

BMW K 1600 GTL

BMW K 1600 GTL

Joskus pienet asiat tekevät matkasta unohtumattoman. Siksi K 1600 GTL on eksklusiivinen pienintä yksityiskohtaa myöten: se tarjoaa kiertue elämyksen, joka ei jätä toiveita täyttämättä, matkustitpa sitten yksin tai kahdestaan. Sen voimakas kuusisylinterinen moottori tarjoaa nyt entistä paremman luonteen, joten voit nauttia jokaisesta kilometristä.

+ Read more

BMW K 1600 B

BMW K 1600 B

Rento matka täydessä ylellisyydessä, aina horisontti näköpiirissä. Laaja maisema ohittaa sinut. Nautit legendaarisen kuusisylinterisen moottorin tehon vapauttamisesta sekunnista toiseen.

+ Read more

BMW K 1600 Grand America

BMW K 1600 Grand America

Lisää mukavuutta ja luonnetta - jalkalevyjen, selkänojalla varustetun takalaukun ja korkean tuulilasin ansiosta K 1600 Grand America on täydellisesti varustettu kahdelle matkustajalle. Koet jokaisen kilometrin intensiivisemmin, eikä ole helppoa sanoa, mikä oli päivän kaunein hetki.

+ Read more
spinner