Soulfuel

Sielusi polttoainetta

Soulfuel tarkoittaa että olet aina lähellä intohimoasi ja uteliaisuuttasi. Seuraava matka odottaa kulman takana. Liity mukaan Soulfuel-yhteisöön ja näytä todelliset värisi uusilla Heritage-sarjan malleillamme.

BMW R 18 Transcontinental

BMW R 18 Transcontinental

Teiden parhaiten pukeutunut ikoni. Eksklusiivinen ja ylellinen R 18 Transcontinental sen erehtymätön etuosa, korkea tuulilasi sekä tehokas boxer-moottori varmistaa voimakkaan ja mukavan matkan kilometristä toiseen. Matkustaminen avartaa näkemystämme - se antaa meille luonnetta. Kulje omia polkujasi. Vahvuus syntyy rauhallisuudesta – ja jokaisesta ajetusta kilometristä.

+ Read more

BMW R 18 B

BMW R 18 B

R 18 B yhdistää BMW Motorrad Touringin täydellä voimalla historiaan ja R 18 -perheelle tyypilliseen ilmapiiriin sekä luonteeseen. Suuri etuosa ja matala tuulilasi yhdessä 1803 cm3: n mustan boxer-moottorin kanssa eivät jätä tilaa spekulointiin. Mutta kyse ei ole vain iskutilavuuden määrästä. R18 B on tehty kustomoitavaksi. Tee siitä ainutlaatuinen moottoripyörä itsellesi ja tuo esiin oma SoulFuel-tunnelmasi.

+ Read more

BMW R 18 Classic

BMW R 18 Classic

Klassinen roadster-malli huokuu moottoripyöräsuunnittelun intohimoa ja innovaatioita yli 90 vuoden ajalta. Sen materiaalit ovat korkealaatuisia ja jokainen yksityiskohta on valmistettu huolella. Ikoninen bokserimoottori sulautuu nyt entistäkin paremmin pyörän alkuperäisiin mittasuhteisiin. Saat reilusti tehoa asfaltille, kun vääntömomenttikäyrää on parannettu. Pyörään on tarjolla monia yksilöintimahdollisuuksia, joten voit tehdä siitä juuri sellaisen kuin haluat. 

+ Read more

BMW R 18

BMW R 18

Uuden R 18 -mallin vaikutteet tulevat suoraan BMW Motorrad:n pitkästä ja vaikuttavasta historiasta. Tuloksena on ainutlaatuinen ja massasta erottuva cruiser maailman suurimmalla boxer-moottorilla. Pyörän design on valloittavan ajaton ja yksityiskohtien.

+ Read more

Ajovarusteet mukavaan matkantekoon

Ajovarusteet mukavaan matkantekoon

Tutustu BMW Motorrad Heritage -mallistoon. Vaatteiden ulkomuoto ja luonne yhdistävät modernin tekniikan ja klassisen tyylin. Vankkarakenteiset ja laadukkaat vaatteet kestävät sääoloja ja niiden nahkapinta saa ajan myötä kauniin patinan. Keveys ja erinomainen istuvuus tekevät niistä ihanteellisen valinnan rennoille ajomatkoille. Olemme tehneet valikoiman kuljettajan varusteita, joiden uskomme tekevän matkastasi erityisen mukavan.

+ Read more

BMW Moottoripyörien Lisävarusteet

BMW Moottoripyörien Lisävarusteet

Haluatko tehdä R 18: sta entistä ainutlaatuisemman? Lisävarustevalikoimamme tarjoaa paljon inspiraatiota ja ideoita. Suunnittele R 18 haluamallasi tavalla. Olemme valinneet sinulle joitakin ehdotuksia. Katso napsauttamalla alla olevaa linkkiä ja anna mielikuvituksesi johtaa tietä.

+ Read more

Nordic Style – BMW R 18 Muokattu Unique Custom Cycles

Nordic Style – BMW R 18 Muokattu Unique Custom Cycles

Tämä on tulos hyvästä ammattitaidosta, hyvistä työkaluista ja uudesta BMW R 18: sta, joka sai jonkin verran rakkautta ja ylpeyttä.

+ Read more

Mitä varattu koeajo merkitsee?

Monia elämän parhaista hetkistä ei voisi edes kuvitellakaan etukäteen. BMW Motorrad -pyörällä ajaminen on juuri tällainen hetki. Joskus mietimme, miksi edes kirjoitamme moottoripyöristämme, kun BMW Motorradin laadun ja suorituskyvyn todelliseen ymmärtämiseen vaaditaan sen ajaminen. Tiedämme myös, että aikasi on arvokasta. Siksi haluamme tehdä koeajokokemuksestasi mahdollisimman helpon ja mukavan. Rekisteröidy nyt, niin jälleenmyyjä ottaa sinuun yhteyttä ja voitte sopia sinulle sopivan ajan ja paikan BMW Motorradin koeajoon.

+ Read more
VARAA KOEAJO external-link-arrow-slim

Muut Heritage mallit

BMW Motorrad -jälleenmyyjät

Ota yhteyttä lähimpään BMW Motorrad -jälleenmyyjään, jos sinulla on kysyttävää pyörän ostamisesta, rahoituksesta tai huollosta.

Etsi jälleenmyyjä
spinner