Never Stop Challenging

Never Stop Challenging on enemmän kuin lupaus. Se on sitoutumista. Se on sinulle, joka ei anna periksi riippumatta siitä, millainen haaste sinulla on, koska etsit aina enemmän sekä itseltäsi että moottoripyörältäsi.

S 1000 R

S 1000 R

Ilma täyttyy bensiinin hajusta. Moottorin kierrokset nousevat. Koe raaka voima. BMW S 1000 R on valmiina esittäytymään. Se on ulkopuolelta dynaaminen Roadster, mutta sen sisältä löytyy Superbiken DNA. Runko ja moottori ovat saaneet RR:n geenit. Erittäin ketterä ja äärimmäisen tarkka liikkeissään. 165 hv ja 195 kg. Entistäkin tyylikkäämpi, vieläkin aggressiivisempi.

+ Read more

BMW Motorrad Nordic SBK -tiimi

BMW Motorrad Nordic SBK -tiimi

Maantieajo-ässä Fredrik Eriksson ja BMW Motorrad tekevät yhdessä tulevaa Superbike-kautta vakavasti ahkera tiimi.

+ Read more

S 1000 RR

S 1000 RR

Uudelleen suunniteltu nelisylinterinen moottori tekee BMW S 1000 RR -mallista entistäkin tehokkaamman. Moottori on neljä kiloa kevyempi ja sen teho on nyt 207 hevosvoimaa 13 500 kierroksella minuutissa. Myös vääntömomentti on optimoitu ja BMW:n uusi ShiftCam-tekniikka säätää venttiilien korkeutta ja avaamisaikaa, jotta myös matalilla ja keskisuurilla kierroksilla saadaan paras teho irti. Myös monia muita komponentteja on hienosäädetty, jotta pyörän paino, tila ja muotoilu on saatu optimoitua.

+ Read more

M 1000 RR

M 1000 RR

Huippusuorituskykyiset ja korkeateknologiset materiaalit, laadukas toteutus ja ylelliset yksityiskohdat: M RR on BMW Motorradin ensimmäinen M-malli. Sen geenit ovat periytyneet suoraan ammattilaiskisoista. M RR sekä M Competition -paketilla varustettu M RR tarjoavat moottoriurheilun kovimmat vaatimukset täyttävää puhdasta racing-tekniikkaa. Ne sopivat adrenaliinista nauttiville täydellisyyden tavoittelijoille.

+ Read more

S 1000 XR

S 1000 XR

Ota linja jokaiseen kurviin nopeammin ja tarkemmin. Uusi S 1000 XR on moottoripyörä ilman kompromisseja. S 1000 RR -mallin aggressiivinen suorituskyky, mutta pystympi ja mukavampi ajoasento. Jaksat siis ajaa pidempään radalla, mutkateillä tai soralla. Ajat juuri niin pitkälle kuin itse haluat. Sellainen on uusi S 1000 XR.

+ Read more

F 900 R

F 900 R

Tunne adrenaliini suonissasi BMW F 900 R:llä ajaessasi. Tämä dynaaminen Roadster-malli saa adrenaliinin todellakin virtaamaan. F 900 R reagoi tarkasti ohjausliikkeisiisi. Terävät muodot korostavat pyörän atleettisuutta. Tankki on sijoitettu pyörän etupuolelle, jolloin paino jakautuu optimaalisesti, kun takaosa on lyhyempi. Takana oleva kompakti, integroitu äänenvaimennin korostaa tyylikästä ulkomuotoa. 

+ Read more

F 900 XR

F 900 XR

XR yhdistää sporttisuuden ja suorituskyvyn pitkän matkan ajossa ilman kompromisseja. Voit nauttia adrenaliinista kiemurtelevilla teillä. Suojaavan etukatteen takana voit ajaa mutkasta toiseen mukavasti. Rento ja pysty ajoasento varmistaa, että olet pirteänä perillä.  F 900 XR sopii kaikille, joilla on urheilullista asennetta.

+ Read more

R 1250 R

R 1250 R

Uusi R 1250 R on suunniteltu dynaamisemmaksi. Tämä johtuu pääasiassa täysin uudesta Boxer-moottorista - moottorin suurin vääntömomentti on 143 Nm, joten se tuottaa enemmän tehoa kuin koskaan ennen. Tiedät heti ylivertaiset ominaisuudet ja säädettävä nokka-akselin ohjausjärjestelmä BMW ShiftCam takaa mestarillisen ja tasaisen voimansiirron kaikilla moottorin nopeusalueilla.

+ Read more

G 310 R

G 310 R

Herää hymy huulilla. Jokainen päivä BMW G 310 R:n kanssa tarjoaa mahdollisuuden kokeilla jotakin uutta. Siinä on kaikki tarvitsemasi varusteet ja nyt myös huomiovalot. Moottoripyörä on intuitiivinen ja sujuvaliikkeinen optimoidun moottorin, Ride by Wire -toiminnon ja liukukytkimen ansiosta. Voit nauttia ajamisesta yhtä lailla työmatkalla kuin maaseutukierroksellakin

+ Read more

Mitä varattu koeajo merkitsee?

Monia elämän parhaista hetkistä ei voisi edes kuvitellakaan etukäteen. BMW Motorrad -pyörällä ajaminen on juuri tällainen hetki. Joskus mietimme, miksi edes kirjoitamme moottoripyöristämme, kun BMW Motorradin laadun ja suorituskyvyn todelliseen ymmärtämiseen vaaditaan sen ajaminen. Tiedämme myös, että aikasi on arvokasta. Siksi haluamme tehdä koeajokokemuksestasi mahdollisimman helpon ja mukavan. Rekisteröidy nyt, niin jälleenmyyjä ottaa sinuun yhteyttä ja voitte sopia sinulle sopivan ajan ja paikan BMW Motorradin koeajoon.

+ Read more
VARAA KOEAJO external-link-arrow-slim
spinner