NeverStopChallenging

NeverStopChallenging är mer än ett löfte. Det är ett åtagande. Det är för dig som inte ger upp oavsett vilken utmaning du ställs inför, eftersom du alltid strävar efter mer både från dig själv och din motorcykel.

S 1000 R

S 1000 R

Luften är fylld med lukten av bensin. En motor gasar. Rå kraft utvecklas. Showtime för BMW S 1000 R. En dynamisk Roadster utvändigt med en Superbikes DNA på insidan. Chassit och motorn har gener från RR. Ultra smidig och extremt exakt. 165 hk från 195 kg. Ännu mer sofistikerad, ännu mer aggressiv.

 

+ Read more

BMW Motorrad satsar på vinnande superbike-team

BMW Motorrad satsar på vinnande superbike-team

BMW Motorrad Nordic SBK Team
Roadracing-esset Fredrik Eriksson och BMW Motorrad gör gemensam laddning för den kommande Superbike-säsongen, med ett seriöst hårdsatsande team. Siktet är inställt på toppen. Efter flera framgångsrika säsonger på den högsta nivån inom svensk Superbike-racing är det nu dags för Fredrik Eriksson att tillsammans med BMW Motorrad Nordic, bilda det nya teamet. 

+ Read more

S 1000 RR

S 1000 RR

Med sin nydesignade 4 cylindiga motor är BMW S 1000 RR ännu kraftfullare. Motorn är nu fyra kilo lättare och effekten har ökats till 207 hk vid 13 500 varv per minut, även vridmoment har optimerats och tack vare den nya BMW ShiftCam-tekniken, som justerar ventilernas höjd och öppningstid, får du ut maximal kraft även vid låga och medelstora varvtal. Dessutom anpassades många andra komponenter för att ytterligare optimera vikt, utrymme och design.

+ Read more

M 1000 RR

M 1000 RR

Toppresterande högteknologiska material, kvalitativt utförande och exklusiv in i minsta detalj: M RR är den första M-modellen från BMW Motorrad. Dess gener kommer direkt från professionell racing. M RR och M RR med M Competition-paketet erbjuder ren racingteknik för de högsta prestandakraven inom motorsport och för adrenalindrivna perfektionister på vägen. 

+ Read more

S 1000 XR

S 1000 XR

Ta varje kurva några grader djupare, några millimeter snävare. S 1000 XR är en motorcykel utan kompromisser. Med de aggressiva musklerna från S 1000 RR men med en mer upprätt, komfortabel sittposition. Så att du kan köra längre, oavsett om det är på bana, längs landsväg eller Offroad. Din färd tar slut när du själv vill. Så som det ska vara. Det är så vi ser S 1000 XR.

+ Read more

F 900 R

F 900 R

Känn Adrenalinet rusa med BMW F 900 R. Låta adrenalinet flöda med denna dynamiska Roadster. F 900 R svarar med precision och exakthet. De skarpa konturerna betonar dess atletiska karaktär. Tanken är placerad långt fram för optimal viktfördelning med en kort bakre del. Den kompakta, integrerade ljuddämparen bak betonar det snygga utseendet. 

+ Read more

F 900 XR

F 900 XR

XR kombinerar sportighet och prestanda på långa resor utan kompromisser. Adrenalin i dagar längs slingrande vägar. Ta kurva efter kurva bakom den skyddande frontkåpan medan den upprätta, avslappnade sittpositionen säkerställer att du kommer fram utvilad. F 900 XR är den motorcykel som passar dig och din sportiga attityd. 

 

+ Read more

R 1250 R

R 1250 R

Nya R 1250 R är utformad för ett mer dynamiskt utseende. Detta beror främst på den helt nya Boxer-motorn - med ett maximalt vridmoment på 143 Nm levererar motorn mer kraft än någonsin tidigare. Du känner direkt de överlägsna egenskaperna och det variabla kamaxelstyrsystemet BMW ShiftCam garanterar en mästerlig och jämn kraftleverans i varje motorvarvtalsområde. 

 

+ Read more

G 310 R

G 310 R

Vakna med ett leende. Eftersom varje dag är en möjlighet att prova något nytt - med BMW G 310 R. Komplett utrustad med allt du behöver och levereras nu med daytime running light. Det är en intuitiv, smidig motorcykel tack vare den optimerade motorn med Ride by Wire och glidkoppling, oavsett om du är på väg till jobbet, till ett möte eller tar en tur ut på landsbygden.

 

+ Read more

Vad innebär en bokad provkörning?

Många av de bästa ögonblicken i livet är omöjliga att föreställa sig innan de inträffar. Att köra på en BMW Motorrad är en av dem. Ibland undrar vi varför vi ens bryr oss om att skriva om våra motorcyklar, när vi vet att det enda sättet att verkligen uppskatta kvaliteten och prestandan av en BMW Motorrad är att köra den. Vi vet också att din tid är värdefull för dig. Det är därför vi vill göra din provkörningsupplevelse så enkel och så rolig som möjligt. Registrera dig idag så kommer din återförsäljare att kontakta dig för att bestämma tid, plats och en BMW Motorrad som passar dig.

+ Read more
Boka provkörning external-link-arrow-slim

To the retailer

Curious, but you need more information? Search specifically for an authorised BMW Motorrad Retailer near you and get advice on the 40 Years GS editions

Find your BMW Motorrad Retailer

ERBJUDANDE

ERBJUDANDE

Köp en ny F 900 R/XR & Få komfortpaket på köpet

Passa på, just nu får du ett komfortpaket till ett värde av 13 500 SEK utan extra kostnad när du köper en ny BMW F 900 R eller en F 900 XR*. Kontakta din BMW Motorrad återförsäljare för mer information. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker, eller fram till och med och med 28 februari.

 

+ Read more
spinner