Kevät on täällä.

Nyt kausi alkaa, mutta oletko huolehtinut ja rakastanut BMW-moottoripyörääsi niin, että ensimmäinen ajo on niin hyvä kuin voit kuvitella? Vai onko sinulla ajatuksia uudesta BMW-moottoripyörästä tänä vuonna?

Käy paikallisen BMW-jälleenmyyjän luona ja anna meidän auttaa sinua valmistautumaan tämän vuoden kaudelle.

R 18

R 18

Uuden R 18 -mallin vaikutteet tulevat suoraan BMW Motorrad:n pitkästä ja vaikuttavasta historiasta. Tuloksena on ainutlaatuinen ja massasta erottuva cruiser maailman suurimmalla boxer-moottorilla. Pyörän design on valloittavan ajaton ja yksityiskohtien, kuten R 18 First Edition -mallin Double Pinstriping -maalauksen viimeistely on upea.

+ Read more

R 18 Classic

R 18 Classic

Klassinen roadster-malli huokuu moottoripyöräsuunnittelun intohimoa ja innovaatioita yli 90 vuoden ajalta. Sen materiaalit ovat korkealaatuisia ja jokainen yksityiskohta on valmistettu huolella. Ikoninen bokserimoottori sulautuu nyt entistäkin paremmin pyörän alkuperäisiin mittasuhteisiin. Saat reilusti tehoa asfaltille, kun vääntömomenttikäyrää on parannettu. Pyörään on tarjolla monia yksilöintimahdollisuuksia, joten voit tehdä siitä juuri sellaisen kuin haluat. Liity mukaan Soulfuel -yhteisöön ja näytä todelliset värisi R nineT -pyörälläsi.

+ Read more

F 900 XR

F 900 XR

XR yhdistää sporttisuuden ja suorituskyvyn pitkän matkan ajossa ilman kompromisseja. Voit nauttia adrenaliinista kiemurtelevilla teillä. Suojaavan etukatteen takana voit ajaa mutkasta toiseen mukavasti. Rento ja pysty ajoasento varmistaa, että olet pirteänä perillä. F 900 XR sopii kaikille, joilla on urheilullista asennetta.

 

+ Read more

F 900 R

F 900 R

Tunne adrenaliini suonissasi BMW F 900 R:llä ajaessasi. Tämä dynaaminen Roadster-malli saa adrenaliinin todellakin virtaamaan. F 900 R reagoi tarkasti ohjausliikkeisiisi. Terävät muodot korostavat pyörän atleettisuutta. Tankki on sijoitettu pyörän etupuolelle, jolloin paino jakautuu optimaalisesti, kun takaosa on lyhyempi. Takana oleva kompakti, integroitu äänenvaimennin korostaa tyylikästä ulkomuotoa.  

+ Read more

R 1250 RT

R 1250 RT

Uudessa R 1250 RT -mallissa on legendaarinen BMW ShiftCam Boxer -moottori, joten se on yhtä tehokas maantiellä kuin kiemuraisilla vuoristoteillä. Uusitussa etuosassa on LED-ajovalot, jotka parantavat näkökenttää yhdessä entistä kompaktimman rungon kanssa.

 

+ Read more

S 1000 RR

S 1000 RR

Uudelleen suunniteltu nelisylinterinen moottori tekee BMW S 1000 RR -mallista entistäkin tehokkaamman. Moottori on neljä kiloa kevyempi ja sen teho on nyt 207 hevosvoimaa 13 500 kierroksella minuutissa. Myös vääntömomentti on optimoitu ja BMW:n uusi ShiftCam-tekniikka säätää venttiilien korkeutta ja avaamisaikaa, jotta myös matalilla ja keskisuurilla kierroksilla saadaan paras teho irti. Myös monia muita komponentteja on hienosäädetty, jotta pyörän paino, tila ja muotoilu on saatu optimoitua.

+ Read more

M 1000 RR

M 1000 RR

Huippusuorituskykyiset ja korkeateknologiset materiaalit, laadukas toteutus ja ylelliset yksityiskohdat: M RR on BMW Motorradin ensimmäinen M-malli. Sen geenit ovat periytyneet suoraan ammattilaiskisoista. M RR sekä M Competition -paketilla varustettu M RR tarjoavat moottoriurheilun kovimmat vaatimukset täyttävää puhdasta racing-tekniikkaa. Ne sopivat adrenaliinista nauttiville täydellisyyden tavoittelijoille.

+ Read more

G 310 R

G 310 R

Herää hymy huulilla. Jokainen päivä BMW G 310 R:n kanssa tarjoaa mahdollisuuden kokeilla jotakin uutta. Siinä on kaikki tarvitsemasi varusteet ja nyt myös huomiovalot. Moottoripyörä on intuitiivinen ja sujuvaliikkeinen optimoidun moottorin, Ride by Wire -toiminnon ja liukukytkimen ansiosta. Voit nauttia ajamisesta yhtä lailla työmatkalla kuin maaseutukierroksellakin.

+ Read more

G 310 GS

G 310 GS

Spontaania ajoa kaupunkiviidakossa. Moottoripyörä on intuitiivinen ja sujuvaliikkeinen optimoidun moottorin, Ride by Wire -toiminnon ja liukukytkimen ansiosta. Voit nauttia ajamisesta yhtä lailla työmatkalla kuin maaseutukierroksellakin.

+ Read more

Mitä varattu koeajo merkitsee?

Monia elämän parhaista hetkistä ei voisi edes kuvitellakaan etukäteen. BMW Motorrad -pyörällä ajaminen on juuri tällainen hetki. Joskus mietimme, miksi edes kirjoitamme moottoripyöristämme, kun BMW Motorradin laadun ja suorituskyvyn todelliseen ymmärtämiseen vaaditaan sen ajaminen. Tiedämme myös, että aikasi on arvokasta. Siksi haluamme tehdä koeajokokemuksestasi mahdollisimman helpon ja mukavan. Rekisteröidy nyt, niin jälleenmyyjä ottaa sinuun yhteyttä ja voitte sopia sinulle sopivan ajan ja paikan BMW Motorradin koeajoon.

+ Read more
VARAA KOEAJO external-link-arrow-slim
spinner