SPIRIT OF GS

Seikkailuja kaikille.

Kun haluat matkustaa maailman ympäri tai vain tuntea mahdollisuudet. Kun haluat kokea rajattomia seikkailuja tai lähteä muutaman päivän retkelle. Tai kun haluat lähteä nopealle GS-ajelulle viikonloppuna tai työmatkalla. Rajattomia seikkailuja. GS on kaikkialla ja se sopii kaikille.

R 1250 GS Adventure

R 1250 GS Adventure

Maailma on luotu tutkittavaksi. Aina on jotakin uutta koettavaa. Touring Enduro -pyörien kuningatar R 1250 GS Adventure on kuin luotu hankalimmille reiteille, huonoihin olosuhteisiin ja kaukaisiin kohteisiin.

 

+ Read more

R 1250 GS

R 1250 GS

Rajaton uteliaisuus ja rohkeus kohdata jotakin uutta aina vain uudelleen – juuri sitä R 1250 GS edustaa. Se on ollut ikoninen malli jo neljä vuosikymmentä – ja se inspiroi edelleen uusilla toiminnoillaan, kuten uudistetuilla LED-valoilla, jotka varmistavat parhaan näkyvyyden ja näyttävät upealta.

+ Read more

BMW 40 Years GS Edition

GS:n neljä vuosikymmentä

Kaikki 40 Years GS edition -mallit huokuvat GS:n henkeä #SpiritOfGS. Niiden tekniikka on modernia, mutta muotoilu on saanut inspiraatiota legendaarisesta R 100 GS -mallista ja muistuttaa siten GS:n alkuperästä.

R 1250 GS – 40 Years GS edition

R 1250 GS "40 Years GS" -versiossa näkyy selkeästi mallin alkuperä. Siinä on kullanväriset vanteet ja ohjaustanko sekä matala mustakeltainen ralli-istuin.

R 1250 GS Adventure – 40 Years GS edition

Legendaariselta näyttävä ikoni: R 1250 GS Adventure “40 Years GS” edition on suunniteltu seikkailuihin.

F 850 GS – 40 Years GS edition

F 850 GS 40 Years GS -versio vangitsee katseet. Se on Black Storm Metallic -värinen keltaisin tehostein ja kulta-anodisoiduin vantein.

F 850 GS Adventure – 40 Years GS edition

F 850 GS Adventure 40 Years GS -versiossa on mustakeltainen istuin, kulta-anodisoidut vanteet ja korkealaatuisia R 100 GS -mallin inspiroimia yksityiskohtia.

F 750 GS – 40 Years GS edition

F 750 GS – 40 Years GS -versio herättää GS:n historian eloon. Katseet vangitseva mustakeltainen väri ja legendaarisen R 100 GS -mallin inspiroimat yksityiskohdat.

G 310 GS – 40 Years GS edition

Spontaania ajoa kaupunkiviidakossa G 310 GS ”40 Years GS” -mallilla, Cosmic Black -väri keltaisin raidoin ja kullanvärinen etuhaarukka.

F 850 GS Adventure

F 850 GS Adventure

Tämä moottoripyörä on luotu pitkille matkoille ja vaativaan maastoon. F 850 GS Adventure on tottunut kaikkeen – ja se näkyy. Entistäkin parempaan vakiovarustukseen sisältyy mm. TFT-näyttö ja BMW Motorrad Connected, USB-latausliitäntä, ABS Pro sekä DTC. Siten pyörä on aina valmiina pitkillekin matkoille.

+ Read more

F 850 GS

F 850 GS

Elä haasteita varten. Aja eteenpäin, kun muut kääntyvät takaisin. Tee haasteista mahdollisuuksia. BMW F 850 GS:n virtaviivaiset muodot tekevät siitä täydellisen maastoajoon, mikä näkyy myös 21-tuumaisista eturenkaista. Kaikkein tärkeintä on uteliaisuutesi – riippumatta siitä miten pitkälle haluat ajaa ja mikä sinua kiinnostaa.

+ Read more

F 750 GS

F 750 GS

Pidä tauko arjesta. Laajenna horisonttiasi BMW F 750 GS:n kanssa. Seikkailuihin sopiva moottoripyörä, joka selviää kaikista reiteistä kaikenlaisessa maastossa. Kattavaan vakiovarustukseen sisältyy mm. ABS Pro, Dynamic Traction Control (DTC) ja LED-vilkut – sekä valinnainen Pro-ajotila, joka ei jätä mitään toivomisen varaa. Uuden erityisen matalan istumakorkeuden ja erikoisvarustelun ansiosta seuraavaan seikkailuun lähteminen on helpompaa kuin koskaan.  

+ Read more

G 310 GS

G 310 GS

Ole spontaani. Irtaudu rutiineista. BMW G 310 GS auttaa tekemään arjesta seikkailua. Optimoitu moottori, Ride by Wire -toiminto ja liukukytkin varmistavat täydellisen hallinnan kaupunkiviidakossa. Seikkailujen ei tarvitse olla suuria ollakseen unohtumattomia. Tärkeintä on kokea jotakin uutta joka päivä.

 

+ Read more

Mitä varattu koeajo merkitsee?

Monia elämän parhaista hetkistä ei voisi edes kuvitellakaan etukäteen. BMW Motorrad -pyörällä ajaminen on juuri tällainen hetki. Rekisteröidy nyt, niin jälleenmyyjä ottaa sinuun yhteyttä ja voitte sopia sinulle sopivan ajan ja paikan BMW Motorradin koeajoon.

Varaa koeajo
spinner