Modernit klassikot

Modernit klassikot

Jotkut kutsuvat moottoripyöriä retroiksi, vintageiksi tai klassikoiksi. Me kutsumme niitä Heritage-malleiksi. Ikoninen muotoilu ja tunnistettava bokserimoottori kertovat, että kyse on muotoilusta, hallittavuudesta ja minimalistisesta designista. Se on elämäntapa. Ja jos haluat mennä vielä pidemmälle, Heritage-mallimme ovat täydellinen pohja kustomointiin.

+ Read more

Kilparadalla

Kilparadalla

Me rakennamme tinkimättömiä urheilijoita. Tämä näkyy niin voimassa kuin dynamiikassakin sekä Sport-malliemme täydellisessä hallittavuudessa. Näin korkeilla standardeilla ei mikään voi mennä pieleen: dynaaminen muotoilu tuo selvästi esille suorituskyvyn DNA:n.

+ Read more

Kaupunki on sinun

Kaupunki on sinun

Sähköskoottereista ja polttomoottorilla toimivista skoottereista tulevaisuuden visioon: valmistamme skoottereita ja innovatiivisia ajoneuvoja, jotka mahdollistavat kaupungin kokemisen uudella tavalla. Edistyksellinen muotoilu, ketterät moottorit ja älykkäät ratkaisut tuovat lisää iloa ja mukavuutta arkeen kaupungissa.

+ Read more

Aina liikkeellä

Aina liikkeellä

Valmistamme enemmän kuin vain moottoripyöriä pitkiä matkoja varten. Valmistamme touring-moottoripyöriä tehokkailla kuusisylinteri- ja bokserimoottoreilla. Aitoja touring-moottoripyöriä, jotka tarjoavat ylellisyyttä ja turvallisuutta täyttäen kaikki toiveesi. Moottoripyöriä, jotka antavat sinulle paljon enemmän kuin odotat jokaisella ajamallasi kilometrillä.

+ Read more

Todellista ajonautintoa

Todellista ajonautintoa

Valmistamme aitoja nakumoottoripyöriä – tinkimättömiä ja rehellisiä: tehokkaita, ketteriä ja tarkkoja moottoripyöriä. Lyhyt etupää, silmiinpistävä takaosa ja urheilullinen etupainotteinen ergonomia: parhaan mahdollisen hallinnan saavuttamiseksi.

+ Read more

Seikkailuhengen ja haasteiden vauhdittama

Seikkailuhengen ja haasteiden vauhdittama

Löydä kaukaiset maat enduroillamme ja matkaenduroillamme. Voit nauttia myös jokaisesta kilometristä ja jokaisesta mutkasta asfaltilla. Olipa kyseessä sitten GS tai XR, valmistamme adventure-moottoripyöriä jokaiseen haasteeseen ja tilanteeseen. Aina näyttävää muotoilua, mukavaa ergonomiaa ja täydellinen hallittavuus.

+ Read more

Intohimoa, dynamiikkaa ja adrenaliinia

Intohimoa, dynamiikkaa ja adrenaliinia

Huippustandardit – kehitetty moottoriurheilussa saadulla ja todistetulla kokemuksella: nämä ovat M-mallimme. Pyöriä, joissa on tinkimätön muotoilu ja tekniikka absoluuttisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Rakennettu maksimaalista ajonautintoa varten aina ammattimaiseen moottoriurheilukäyttöön asti.

+ Read more

Aloita matkasi

spinner