Urban Mobility -mallimme

CE 04

Hiljainen vallankumous: täynnä energiaa, tehokas, sähköinen ja moderni muotoilu. Älykkäiden yhteysratkaisujensa ansiosta BMW CE 04 integroituu saumattomasti arkeesi ja edustaa uuden aikakauden edelläkävijää, eikä pelkästään muotoilunsa puolesta.

C 400 X

Tutustu ympäristöösi kaarteesta kaarteeseen: spontaani, hyvännäköinen, dynaaminen ja rento kaikissa ruuhkissa. Liikkuminen kaupungissa on nyt paljon hauskempaa.

C 400 GT

Kaupungin läpi ja paljon pidemmällekin. Erinomainen ajettavuus, ajomukavuus sekä tuuli- ja sääsuojaukset: kaikki tämä onnistuu vaivatta, vaikka matka kestäisi hieman kauemmin. BMW Motorrad Connectivity varmistaa kommunikoinnin ja parhaat yhteydet.

Kiinnostuitko koeajosta?

Nyt on täydellinen aika koeajaa BMW-moottoripyörä.

Varaa ilmainen koeajo jo tänään

#PluggedToLife

Skootteriperhe

Overview of BMW Motorrad scooter models.

Skootterimme antavat sinun kokea kaupungin spontaanisti, joustavasti ja uudella tavalla. Tämä on mahdollista ketterien moottorien, selkeiden mittasuhteiden ja käytännöllisten säilytysvaihtoehtojen ansiosta. Testattu ja hyväksi todettu BMW Motorrad -teknologia tarjoaa sinulle mukavuuden ja turvallisuuden, ja BMW Motorrad Connectivity yhdessä BMW Motorrad Connected -sovelluksen kanssa vie sinut suurkaupunkien läpi saumattomalla yhteydellä.

+ Read more

Kaupungeille täynnä mahdollisuuksia

BMW Concept CE 02 from the front.

BMW Motorradin CE 02 -konsepti tuo uudenlaista hauskuutta kaupunkiin. Sen sähkömoottori tuottaa täyden vääntömomentin jo pysähdyksistä lähtien, ja se kulkee vaivattomasti liikenteen seassa. Muotoilu on uusi, vallankumouksellinen, minimalistinen ja herättää halun lähteä ajamaan heti.

+ Read more
Siirry BMW Concept CE 02 -sivulle external-link-arrow-slim

BMW Motorrad ConnectedRide

BMW Motorrad ConnectedRide tarkoittaa yhteydessä olemista. BMW Motorrad Connected -sovelluksen avulla voit yhdistää älypuhelimesi ominaisuuksia, kuten puhelut, musiikin ja navigoinnin, moottoripyörän TFT-näyttöön ja käyttää niitä luontevasti. Ja se on vasta alkua.

+ Read more
Siirry ConnectedRide-sivulle external-link-arrow-slim

Löydä kaupunkisi

spinner