Touring-moottoripyörämallejamme

R 1250 RT

Kerää tarinoita ja kattaa paljon kilometrejä: sen bokserin teho ja vastustamaton voima antavat sinun kokea intensiivisesti jokaisen kilometrin.

K 1600 GT

Pursuaa dynamiikkaa, täynnä vaikutelmia: sen vastustamaton voima määrittää suorituskykyisen matkustamisen kokonaan uusiksi ja on täysin suunnattu kuljettajalle.

K 1600 GTL

Yhdessä tien päällä: tehokas kuusisylinterinen moottori, laajat varusteet ja mukavuus edustavat täydellistä ja ylellistä matkustamista kahdelle.

K 1600 B

Rentouttavaa ylellisyyttä bagger-tyylillä: sen muotoilu osoittaa jo, kuinka rennosti ja mukavasti voit ajella nauttien suorituskykyisestä matkustamisesta.

K 1600 Grand America

Koe enemmän yhdessä. Jännittävä bagger-suunnittelu kohtaa varusteet, jotka täyttävät kaikki toiveet: intensiivisiin matkustuskokemuksiin.

Kiinnostuitko koeajosta?

Nyt on täydellinen aika koeajaa BMW-moottoripyörä.

Varaa ilmainen koeajo jo tänään

#RideAndShare

TOURING-MOOTTORIPYÖRÄPERHE

Shots of moving BMW Motorrad touring bikes.

Touring-pyörämme tekevät vaikutuksen legendaarisilla moottoreillaan, jotka takaavat dynamiikan ja kestävyyden. Viimeisin teknologia ja täydellisesti koordinoidut ajotilat takaavat turvallisuuden ja tarvittavan hallittavuuden. Vaikuttavat mukavuustasot todistavat aina uudelleen, että fiksut yksityiskohdat, kuten vaihdeavustin tai mukavat astinlaudat, ovat se, mitä tarvitaan, jotta matkasta todella tulisi täydellinen.

+ Read more

KOMPROMISSITON MATKAILU

Dahlem jacket.

Nykyaikainen muotoilu ja laadukkaat materiaalit yhdistettynä erinomaiseen suojaukseen ja täydelliseen sopivuuteen jokapäiväiseen käyttöön: kun kehitämme touring-moottoripyöriämme, ajattelemme myös oikeanlaisia moottoripyörävaatteita – älykkäitä ratkaisuja, jotka on testattu viimeistä yksityiskohtaa myöten. Näin luomme helmiä, jotka tarjoavat mukavuutta kaikissa sääolosuhteissa ja kaikilla matkoilla ja saavat sinut aina näyttämään hyvältä. Riippumatta siitä, missä päätätkin pysähtyä.

+ Read more
Siirry mallistoon external-link-arrow-slim

Aina täydellisesti varusteltu

Ei ole kahta samanlaista matkaa. Meillä on oikeat tarvikkeet jokaiseen kohteeseen ja unohtumattomiin kokemuksiin matkan varrella – upeista kromatuista peilinkoteloista kommunikointiratkaisuihin ja uusiin istuimiin.

+ Read more
SIIRRY LISÄVARUSTEISIIN external-link-arrow-slim

Aloitetaan matka

spinner