Sport-pyörämme

S 1000 RR

RR on täysin keskittynyt puhtaaseen suorituskykyyn. 154 kW (210 hv) ja lukuisat tekniset optimoinnit asettavat sen selvästi kärkipaikalle.

R 1250 RS

Sports touring -pyörä pikakaistalla: urheilulliset ominaisuudet kohtaavat matkustuskyvyn. Lukuisat tekniset kohokohdat mahdollistavat turvallisuuden, mukavuuden ja keskittymisen yhdistettynä puhtaaseen ajonautintoon.

S 1000 XR

Mutkien haaste ja ajokilometrien kerääminen. Urheilijan aggressiivisuus kohtaa matkaenduron ergonomian ja rennon ajoasennon.

F 900 XR

Korkeammalle, nopeammin, pidemmälle: puhdasta adrenaliinia mutka mutkalta, päivä toisensa jälkeen. Moottori ja muotoilu: puhdasta suorituskykyä. Ergonomia: puhtaat rentoutumisen hetket.

Kiinnostuitko koeajosta?

Nyt on täydellinen aika koeajaa BMW-moottoripyörä.

Varaa ilmainen koeajo jo tänään

#NeverStopChallenging

Meidän RR:mme

Collage shots showing the moving S 1000 RR

Kehitetty moottoriurheilussa, täydellistetty tielle. S 1000 RR – lyhyemmin sanottuna RR – on tinkimätön suorituskyvyn, teknologian ja muotoilun suhteen. Tavoite saavuttaa maksimaalinen suorituskyky on mahdollinen moottorin, aerodynaamisesti virtaviivaistetun tuulisuojan, kevytrakenteen ja avustusjärjestelmien ansiosta. Ja muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä RR muuntuu kilpapyöräksi, jonka tarkoitus on vain ja ainoastaan metsästää rataennätyksiä.

+ Read more

Meidän RS:mme

Ulkonäkö: urheilullinen ja dynaaminen. Moottori: puhdasta nautintoa. Urheilullisiin ajoihin. Kaksisylinterinen bokserimoottori tarjoaa bokserin tehon, josta ei voi erehtyä, ja BMW ShiftCamin ansiosta se takaa vaikuttavat kiihtyvyysarvot millä tahansa kierroslukualueella. Juuri sitä dynamiikkaa, joka tekee jokaisesta mutkasta ja jokaisesta matkasta unohtumattoman.

+ Read more

XR-perhe

Collage of BMW Motorrad XR models.

XR on synonyymi urheilulliselle luonteelle ja pitkän matkan suorituskyvylle: aggressiivinen muotoilu ja tehokkaat moottorit kohtaavat ergonomisen mukavuuden ja huippuluokan apujärjestelmät. Kaikille niille, jotka ajavat joka mutkassa ja joka kilometrillä – jopa päiväkausia.

+ Read more

ADRENALIINI ELÄMÄNTAPANA

Cheering BMW Motorrad pit crew at the finish line.

BMW Motorrad Motorsport edustaa meitä kilpasarjoissa ympäri maailman ja juhlii voittoja kansainvälisesti M RR:llä ja RR:llä. Siirrämme tällä tavalla hankkimamme asiantuntemuksen mielekkäällä tavalla eteenpäin maantiemoottoripyöräilyyn. Näin laajennamme jatkuvasti suorituskykyideoitamme uusilla tavoitteilla ja innovatiivisilla projekteilla.

+ Read more
SIIRRY BMW MOTORRAD MOTORSPORTIIN external-link-arrow-slim

Urheilu ja adrenaliini

spinner