Roadster-perheemme

S 1000 R

Syke ei koskaan laske: pyörien alusta ja moottori kantavat RR:n geenejä. Ja valinnainen M-paketti täydentää suorituskykyä.

F 900 R

Dynaaminen, edistyksellinen, intuitiivinen. Puristinen, urheilullinen muotoilu osoittaa, että tämä roadster vain odottaa saavansa muuttaa jokaisen ajatuksen puhtaaksi ajamisen iloksi.

G 310 R

Haasta kaupunki ja ota kaikki irti jokaisesta päivästä: tämä roadster kantaa S 1000 R:n geenejä – ja takaa täydellisen päivän.

R 1250 R

Monipuolisempi ja ilmeikkäämpi kuin koskaan. Tyylikäs klassikko, joka osoittaa ylivertaisuutensa ja ajamisen ilon tyypillisellä bokserin tehollaan.

Kiinnostuitko koeajosta?

Nyt on täydellinen aika koeajaa BMW-moottoripyörä.

Varaa ilmainen koeajo jo tänään

#NeverStopChallenging

Roadster-perhe

Collage of BMW Motorrad roadster models.

Lyhyestä, aggressiivisesta etupäästä terävään takaosaan: jo roadsteriemme linjat lupaavat todellista ajamisen iloa. Nämä moottoripyörät on rakennettu tielle, ne ilmaisevat voimansa ja haluavat jakaa tunteensa ulkomaailman kanssa. Uusimmat teknologiat ja ajotilat takaavat maksimaalisen hallinnan ja tarkkuuden jokaisella suoralla ja mutkassa.

+ Read more

VIELÄ ENEMMÄN ROADSTER-HENKEÄ

SummerXcursion jacket.

Kaikki samasta lähteestä. Kehitämme vaatteitamme yhdessä pyöriemme kanssa: parhaan suojan ja mukavuuden saavuttamiseksi. Ja tarkkojen yksityiskohtien, jotka viimeistelevät roadster-tyylin silloinkin, kun et ole pyörän päällä.

+ Read more
SIIRRY MALLISTOON external-link-arrow-slim

Lisävarusteet roadsteriisi

Tästä osiosta löydät kaiken, mitä tarvitset roadsterisi kustomointiin. Olipa kyse sitten ulkonäöstä tai suorituskyvystä, olemme itse kehittäneet ja testanneet kaikki osat.

+ Read more
SIIRRY LISÄVARUSTEISIIN external-link-arrow-slim

PÄIVÄUNET, JOILLA ON ONNELLINEN LOPPU

spinner