M-mallimme

M 1000 RR

Kilpa-ajoa vailla vertaansa. Huippuluokan kilpakäyttöön tarkoitettu pyörämme tarjoaa huippuunsa jalostettua kilpailuteknologiaa päästäkseen paalupaikalle, ja sillä on ainutlaatuinen luonne pienimpiä yksityiskohtiaan myöten.

M 1000 R

Elämää ohituskaistalla. Dynaaminen roadsterimme superbike-tehoilla hallitsee maaseututeitä ja kilparatoja suorituskyvyllään.

Kiinnostuitko koeajosta?

Nyt on täydellinen aika koeajaa BMW-moottoripyörä.

Varaa ilmainen koeajo jo tänään

#NeverStopChallenging

M-mallisto

Collage of shots showing the moving M 1000 RR and M 1000 R.

Pyörien ammattimainen kilpaurheiluperintö on ilmeinen heti ensi silmäyksellä. Myös moottorit ja tekniset apujärjestelmät on suunniteltu maksimaalista suorituskykyä varten: adrenaliinipitoiseen ajamiseen maaseututeillä ja tietenkin maksimaaliseen suorituskykyyn kilparadalla ja moottoriurheilussa. On sanomattakin selvää, että pyörät voidaan muuttaa täysiverisiksi kilpamoottoripyöriksi muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä.

+ Read more

ADRENALIINI ELÄMÄNTAPANA

Several racing bikes on the race track

BMW Motorrad Motorsport edustaa meitä kilpasarjoissa ympäri maailman ja juhlii voittoja kansainvälisesti M RR:llä ja RR:llä. Siirrämme tällä tavalla hankkimamme asiantuntemuksen mielekkäällä tavalla eteenpäin maantiemoottoripyöräilyyn. Näin laajennamme jatkuvasti suorituskykyideoitamme uusilla tavoitteilla ja innovatiivisilla projekteilla.

+ Read more
SIIRRY BMW MOTORRAD MOTORSPORTIIN external-link-arrow-slim

Tunne M:n ainutlaatuinen luonne

spinner