Heritage-mallimme

R 18

Sielu on kaikki, mikä merkitsee: cruiser, joka on täynnä luonnetta ja jossa on matalat ja pitkät linjat.

R 18 100 Years

Rajoitettu malli BMW Motorradin 100-vuotisjuhlan kunniaksi. #SoulFuel kaikkein ainutlaatuisimmassa muodossaan.

R 18 Classic

Ikoninen, nostalginen, polttoainetta sielulle: historiallisesti johdettu ensimmäisistä matkailuun sopivista cruisereista.

R 18 B

Raaka voima kohtaa puhtaan sielun: tyypillinen bagger-ilme, jossa on ominainen virtaviivaisuus, ohjaustankoon kiinnitetyt tuulisuojat ja kiinteät laukut.

R 18 Transcontinental

Grand touring -moottoripyörä suurella bokserimoottorilla: ainutlaatuinen, ylellinen ja mukava, suunniteltu kokonaan matkustajan kanssa ajamiseen.

R nineT

Klassinen, puhdas, intohimoinen: tämä klassinen roadster, jossa on ikoninen bokserimoottori ja kaksoispakoputkisto, on erityisen lumoava.

R nineT 100 Years

Rajoitettu malli BMW Motorradin 100-vuotisjuhlan kunniaksi. #SoulFuel kaikkein ainutlaatuisimmassa muodossaan.

R nineT Pure

Puristinen, minimalistinen, itsevarma: nimi kertoo kaiken. Jättämällä ominaisuuksia tarkoituksellisesti pois se kunnioittaa moottoripyörän alkuperäistä muotoilua.

R nineT Scrambler

Tehokas, vankka, luova: teleskooppinen etuhaarukka suojuksineen, nostettu pakoputkisto ja rento istuma-asento ovat osa epätavanomaista scrambler-tyyliä.

R nineT Urban G/S

Aito, vaikuttava, tasapainoinen: muotoilu perustuu ensimmäisiin G/S-malleihin. Silmiinpistävä ilme rennolla, pystysuoralla istuma-asennolla.

Kiinnostuitko koeajosta?

Nyt on täydellinen aika koeajaa BMW-moottoripyörä.

Varaa ilmainen koeajo jo tänään

#SoulFuel

R 18 -perhe

Collage of the BMW R 18 family.

Ylpeänä esittelemme R 18 -perheen, jossa on käytössä 1 802-kuutioinen moottori – BMW Motorradin kaikkien aikojen voimakkain bokserimoottori. Kaksoisputkirunko, teleskooppinen etuhaarukka, pisaranmuotoinen polttoainesäiliö ja jopa kaksoisraidat ovat ikonisia muotoiluelementtejä, jotka juontavat juurensa historiaamme.

+ Read more

R nineT -perhe

Collage of the BMW R nineT family.

Minimalistisen muotokielen taustalla ovat 100 vuoden moottoripyörätekniikka ja murtumaton intohimomme bokserimoottoria kohtaan. Perinteinen roadster-muotoilu kompakteine polttoainesäiliöineen ja pystysuorine ajoasentoineen luo näyttävästi pohjan laadukkaille materiaaleille ja tyylielementeille.

+ Read more

Paljon muutakin kuin vain moottoripyöriä

SummerRide jacket.

Valmistamme vaatteemme samalla intohimolla kuin moottoripyörämme. Ja samalla panostuksella laatuun: minimalistiseen ja klassiseen tyyliin, joka ei korosta korkeaa toiminnallisuutta ja suojaa, antaen sinulle lisäksi täydellisen vapauden liikkua arkielämässäsi.

+ Read more
Siirry mallistoon external-link-arrow-slim
Shots of the R 18 The Wal.

BMW R 18 The Wal

Kustomoija Shinya Kimura loi erottuvan, ainutkertaisen R 18 -moottoripyörän, jolle hän antoi nimeksi The Wal. Hän yhdisti työpajassaan asiantuntevan käsityön, japanilaisen estetiikan ja 1 802-kuutioisen suuren bokserimoottorin raa’an voiman.

+ Read more
Siirry R 18 The Waliin external-link-arrow-slim

Koe Heritage läheltä

spinner