Adventure-mallimme

R 1250 GS

Rajoittamaton seikkailuhenkisyys ja ylivoimainen bokserimoottorin teho: yhteensä seitsemän ajotilaa, jotka tekevät vaikutuksen missä tahansa maastossa.

R 1250 GS Adventure

Mikään matka ei ole liian pitkä. Täydelliset varusteet: 30 litran säiliön tilavuus, ohjaustangon korotus ja luotettava bokserimoottori takaavat ylivoimaisen suorituskyvyn ja dynamiikan tutkimusretkilläsi.

F 850 GS

Seikkailu virtaa sen suonissa: täydellisesti maastoon sovitettu ja suuri vääntömomentti. Lukuisat tekniset ominaisuudet muuttavat esteet mahdollisuuksiksi.

F 850 GS Adventure

Maailmasta tulee seikkailu. Voimakkaan moottorinsa ja kattavan vakiovarustuksensa ansiosta se on ihanteellinen työkalu pitkille matkoille ja haastavaan maastoon.

F 750 GS

Lippusi seikkailuun: spontaani pakomatka, jossa jätät kaiken taaksesi ja laajennat horisonttiasi. Tämä adventure-moottoripyörä hallitsee kaikenlaiset pinnat.

G 310 GS

Seikkailun tuntua joka päivä: legendaarinen GS-ergonomia ja laadukkaat varusteet takaavat mutkattoman ajokokemuksen kaupungissa ja sen ympäristössä.

Kiinnostuitko koeajosta?

Nyt on täydellinen aika koeajaa BMW-moottoripyörä.

Varaa ilmainen koeajo jo tänään

GS-perhe

Collage of BMW Motorrad GS models.

Yli neljän vuosikymmenen ajan GS-mallit ovat olleet synonyymi seikkailunhalulle ja loputtomalle uteliaisuudelle kokea jotain uutta kerta toisensa jälkeen – olipa kyse sitten maailman ääristä tai omasta takapihasta. Niiden tehokkaat moottorit antavat juuri sen luottamuksen, johon haluat turvautua tuntemattomilla alueilla. Viimeisimmän tekniikan ja ajotilojen ansiosta turvallisuus, paras pito ja optimaalinen käsiteltävyys on taattu kaikilla pinnoilla ja kaikissa sääolosuhteissa. Ja erottuva etupää näyttävine linjoineen osoittaa, että kyseessä on GS, myös kaukaisilla mailla.

+ Read more

AINUTLAATUISIA SEIKKAILUJA – AINA

R 1250 GS Adventure on rough terrain.

Maailman parhaat GS-kuljettajat kilpailevat joka toinen vuosi Int. GS Trophy -maailmanmestaruudesta. Aluksi lahjakkaimmat osoittavat taitonsa kansallisissa karsintakilpailuissa saadakseen mahdollisuuden edustaa maataan. He suuntaavat joihinkin maailman jännittävimpiin moottoripyöräilykohteisiin, kuten Uuteen-Seelantiin, Kanadaan, Mongoliaan tai Albaniaan. Joukkuehenkeä, ketteryyttä ja ajotaitoa tarvitaan erityisesti intensiivisissä päivittäisissä etapeissa, joihin liittyy vaativia erikoiskokeita. Ja tietysti jokainen Int. GS Trophy luo ystävyyssuhteita loppuelämäksi.

+ Read more

Moottoripyöräilyvarusteet seuraavaa seikkailuasi varten

Kehitämme varusteemme yhdessä moottoripyörien kanssa. Näin näemme, mitä todella tarvitset tien päällä: ajovarusteemme on testattu ja suunniteltu viimeistä yksityiskohtaa myöten. Ne tarjoavat erinomaisen suojan, liikkumisvapauden ja mukavuuden kaikissa sääolosuhteissa.

+ Read more
Lue lisää external-link-arrow-slim

ALOITA SEIKKAILUSI NYT

spinner